Godtefri og sukkerfri kost!

I dag er det 1. desember! :D Altså 23 dager igjen av veddemålet, og jeg har holdt meg beinhard! I går ble det servert sjokoladekake (igjen) på jobb, men jeg takket lett NEI og drømte meg bort i London tur ! :D

Jeg koser meg med naturens eget godteri i mellomtiden, og spiser sikkert mer enn nok frukt enkelte dager! :) Men det er bedre enn godteri!

I går lagde jeg sunn eggedosis av 2 egg og noen ss sukrin/sukrinmelis, piskes LENGE!! Tålmodighetsprøve..... Men husk at jo lengre du pisker, jo bedre er det! Eggedosis minner meg om barndommen, da fikk vi ofte eggedosis av bestemor! namnam <3

 Hell eggedosisen over appelsinbiter og druer, KJEMPE GODT!!
Hva er din sunne kos i helgen ?

2 kommentarer

Stine

01.12.2012 kl.18:46

Du er så flink!! :D Jeg var kjempestreng i begynnelsen, men nå er det stadig vekk utskeielser. Huff.. i kveld er det julebord med jobben, så da blir det nok enda mer usunnheter! Min sunneste helgekos har vært brokkoli med dipp av mager kesam og sånn dippkryddermix :)

martesandvik

01.12.2012 kl.22:17

Stine: du var kjempe flink i starten da :) jeg MÅ ha litt mer press på meg jeg ;) Så nå klarer jeg det uten vanskeligheter!
Grønnsaker og dip av mager kesam er jo kjempe godt! Det skal jeg ha i morgen :D Kos deg på julebord, med god samvittighet :)

Skriv en ny kommentar

martesandvik

martesandvik

23, Hitra

Mamma til Thale på 4 år, og vi har akkurat flyttet til Hitra etter 3 år i Trondheim med skole! Ferdig utdannet førskolelærer. Selvstendig Herbalifedistributør, og opptatt av sunt kosthold og trening. Vil skrive om sunt kosthold, trening og herbalife sine produkter. Er du interessert eller nysgjerrig på hva Herbalife kan hjelpe DEG med ? Ta kontakt på 92465885 eller marte_kristin_88@hotmail.com Marte :)

Kategorier

Arkiv

hits